marczika bonsai stúdió - bonsai, orchidea, tillandsia
Főoldal » Magazin » Hírek, események » Nem csak orchidea kusamonósoknak!

Kosár összesen:

0 Ft

Még 20.000 Ft értékű termék szükséges az ingyenes kiszállításhoz!

KATEGÓRIÁK
INFORMÁCIÓ
SAJÁT MENÜ
Magazin
Hírlevél
E-mail:*
Név:*
Gyakori keresések

Nem csak orchidea kusamonósoknak!

November elején rendezi meg a Magyar Orchidea Társaság az idei Őszi Orchidea Kiállítást a Vajdahunyadvárban. A méltán nagy hírű orchidea kiállítás idén "MASDEVALLIA AZ INKÁK KINCSE" címmel nyílik (2015.) november 6.-án és egészen 8.-ig látogatható.

Magyarország jeles gyűjtőinek és a Magyar Orchidea Társaság tagjainak gyönyörű kiállításait érdemes figyelemmel kísérni. Külön ajánljuk a kusamonók és orchidea kusamonók szerelmeseinek a rendezvényt - nem csak a kiállítás gyönyöréért, de az orchidea ritkaságok közelebbről való megismerése okán is.

Orchidea kusamonósoknak már csak azért is érdemes elmenni, mert a rendezvény ideje alatt orchidea vásár is lesz, ahová természetesen a Marczika Kertészet is nagy erőkkel készül! Keressétek a Marczika Kft. standjánál az Orchideacsodákat és gyűjtsetek sok sok orchidea kusamono alapanyagot!

 

TUDTAD?

AZ ORCHIDEA KIÁLLÍTÁS BELÉPŐJE, A RENDEZVÉNY UTÁN A MARCZIKA KERTÉSZETBEN LEVÁSÁROLHATÓ LESZ.

RÉSZLETEKKEL HAMAROSAN JELENTKEZÜNK!

oszi orchidea kiallitas es vasar vajdahunyadvar 2015 november

 

 

 

kusamonok es egyeb japan novenyek enterior dekoracionak orchidea disznovenyek szoba novenyek vasarlasa karacsonyi ajandek otlet


Megtekintések Dátum Mellette Ellene
6853 Megtekintések Oct 30, 2015 8 Szavazat 0 Szavazat
Options       « Vissza
Értékeld a cikket Mellette: Ellene:

BONSAI TIPP:

 Ebben az időszakban ugyan változékony még az idő de már láthatóan megnövekedett a kültéri bonsaiok vízigénye. Az öntözésre lassan a nyári viszonylatban kell majd gondolni és ez azt is jelenti, hogy tápozhatjuk is őket már bőséggel.
webáruház készítés: get!SHOP