marczika bonsai stúdió - bonsai, orchidea, tillandsia
Főoldal » Tillandsia » Broméliák parafa lapon » Mini bromélia parafán 09.

Kosár összesen:

0 Ft

Még 20.000 Ft értékű termék szükséges az ingyenes kiszállításhoz!

KATEGÓRIÁK
INFORMÁCIÓ
SAJÁT MENÜ
Magazin
Hírlevél
E-mail:*
Név:*
Gyakori keresések

Mini bromélia parafán 09.

Nettó ár:
1 181 Ft

Bruttó ár: 1 500 Ft

Elérhetőség: Elfogyott Kód: 426 Nem tehető kosárba

Rendelje meg telefonon!
(30) 948-3695
(23) 375-094

Ajánlom egy ismerősömnek Kérek még több információt
Mini bromélia parafán 09. További képek Mini bromélia parafán 09.

Fontos szállítási információ. Kérem olvassa el!

Mini bromélia parafán 09.

Broméliák

    A broméliák nemcsak dekoratív és szép növények, de néhány apró trükk ismeretében könnyedén tarthatjuk, sőt, szaporíthatjuk is őket! Érdemes ablak közelébe tenni őket, mert a broméliák többsége szereti a fényes, de tűző napsütéstől mentes helyet. Figyeljünk arra, hogy két öntözés között kicsit kiszáradjon az ültetőközeg (de ne hagyjuk annyira kiszáradni, hogy az ültetőanyag elváljon a cseréptől- illetve moha ültetőközeg esetén, hogy teljesen kivilágosodjon a színe). A broméliák sajátossága, hogy szeretik, ha a leveleik által alkotott kis „rózsában" áll egy kevés víz. Az öntözés leggyorsabb módja, ha növényünket 1-2 percre bemártjuk egy megfelelően magas, vízzel töltött edénybe, így nemcsak az ültetőanyag tudja a szükséges mennyiségű nedvességet felszívni, de egyúttal a levelek közé is jut víz.
   A broméliák díszítő értékét a változatos színű és formájú virágzati fellevelek adják, melyek az elvirágzást követően is sokáig megőrzik szépségüket. Maguk a virágok kicsik, néha teljesen észrevehetetlenek. A színes fellevelek elszáradása (teljes elvirágzás) után a broméliák rendszerint sarjakat (kis növényeket) nevelnek, melyek az anyanövény méretét elérve virágzásnak indulnak.

Hasonló termékek

BONSAI TIPP:

 Ebben az időszakban ugyan változékony még az idő de már láthatóan megnövekedett a kültéri bonsaiok vízigénye. Az öntözésre már a nyári viszonylatban kell gondolni és ez azt is jelenti, hogy tápozhatjuk is őket már bőséggel.
webáruház készítés: get!SHOP