marczika bonsai stúdió - bonsai, orchidea, tillandsia
Főoldal » Magazin » GY.I.K. (Gyakran Ismételt Kérdések) » Kártevőket látok a bonsai levelein és ágain. Mit tegyek?

Kosár összesen:

0 Ft

Még 20.000 Ft értékű termék szükséges az ingyenes kiszállításhoz!

KATEGÓRIÁK
INFORMÁCIÓ
SAJÁT MENÜ
Magazin
Hírlevél
E-mail:*
Név:*
Gyakori keresések

Kártevőket látok a bonsai levelein és ágain. Mit tegyek?

A bonsainak szüksége volna egy többször ismételt permetezésre. Minden esetben az a legcélravezetőbb, ha egy mezőgazdasági vagy gazdaboltba elviszünk egy-két beteg levelet, megmutatjuk az eladónak és a konkrét problémára kérünk konkrét szert. Az ilyen boltok mindegyikében az eladó erre irányulva szakképzett és jogosultan adhat ezekről a kemikáliákról felvilágosítást és adhat tanácsot a választásban.
Mi magunk is így szoktunk eljárni, ha permetszerekre van szükségünk. A mezőgazdasági és gazdaboltokban permetszert árusítók ajánlatában bátran bízzon meg.


Fontos! Ne felejtse el megemlíteni, hogy lakásban tartott növényről van szó és külön azt is meg kell említeni, ha lakásban kerül kijuttatásra a növényvédő szer!
A növényvédő szerek kemikáliák, mérgezőek! A szer minden utasítását és előírását maradéktalanul tartsuk be! A munka egészségügyi előírásoktól kezdve, az elzárási intelmeken át a kijuttatási és maradék illetve csomagolóanyag kezelési utasításokig meg kell követni a termékutasítást!


Megtekintések Dátum Mellette Ellene
7847 Megtekintések Jul 2, 2014 0 Szavazat 0 Szavazat
Options       « Vissza
Értékeld a cikket Mellette: Ellene:

BONSAI TIPP:

 Ilyenkor már ne adjunk tápanyagot a kültéri bonsaioknak. A lassan változó időjárásnak megfelelően törekedjünk egy kiegyensúlyozott öntözésre - különösen, hogy viszonylag csapadékos szeptember várható.
webáruház készítés: get!SHOP