marczika bonsai stúdió - bonsai, orchidea, tillandsia
Főoldal » Magazin » Hírek, események » Valentin - napi Országos Kisállat- és Növényvásár 2013. február 16-17., 10-18 óra

Kosár összesen:

0 Ft

Még 20.000 Ft értékű termék szükséges az ingyenes kiszállításhoz!

KATEGÓRIÁK
INFORMÁCIÓ
SAJÁT MENÜ
Magazin
Hírlevél
E-mail:*
Név:*
Gyakori keresések

Valentin - napi Országos Kisállat- és Növényvásár 2013. február 16-17., 10-18 óra

Valentin-napi Országos Kisállat- és Növényvásár 2013. február 16-17., 10-18 óra
Petőfi Csarnok – Városliget

A több mint 20 éves múltra visszatekintő, méltán nagyhírű rendezvényt idén is a Petőfi Csarnokban rendezik meg. Mi is ottleszünk Orchideáinkkal, Tillandsiáinkkal és természetesen elmaradhatatlan Bonsaijainkkal! Várunk Titeket is sok szeretettel, találkozzunk itt is!

Ismét egy darabka természet a Petőfi Csarnokban!

orszagos kisallat es novenyvasar a pecsaba, a petofi csarnokban, marczika bonsai studio bonsai orchidea tillandsia

2013 februárjában, a Valentin-napot követő hétvégén ismét megrendezik az Országos Kisállat- és Növényvásárt. A már több mint két évtizedes múltra visszatekintő rendezvény, a kisállatok és növények megunhatatlan, színes kavalkádja gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt tartalmas, élményekben gazdag programot ígér.

Valódi dzsungellel várnak minden kedves érdeklődőt. Ízelítőül a rendezvény kínálatából:

Minnesotai törpemalac-show, siklók, gekkók, hörcsögök, lepkék, díszbaromfik, ásványok, sündisznók, kaktuszok, madárpókok, tengerimalacok, papagájok, törpe- és óriásnyulak, kutyák, macskák, orchideák, díszmadarak, lepkék, kígyók, kaméleonok, rágcsálók, mókusok, sáskák, görények, galambok, egzotikus dísznövények, pozsgások, bonsai, vízinövények, teknősök, akváriumok, terráriumok, siklók, csigák, stb.

Idén első alkalommal trópusi hüllő-bemutatóval és állatsimogatóval is várjuk vendégeinket: óriásgyíkok, kígyók, siklók, leopárdgekkók, madárpókok, szakállas agamák kerülnek bemutatásra.

Valamennyi, fent felsorolt állat és növény gondozásához, tartásához szükséges eledel, tápszer, valamint felszerelés megvásárolható a rendezvény helyszínén, továbbá ingyenes állatorvosi szaktanácsadás is áll a vendégek rendelkezésére.

A rendezvény időtartama alatt ingyenes játszóházzal, arcfestéssel, kézműves foglalkozásokkal várják a gyermekeket.

Továbbra is nagy figyelmet szentel a rendezvény az elárvult állatoknak is, remélve, hogy sok-sok kutya és cica talál majd szerető gazdára.
A segíteni kész látogatók adományait is – elsősorban eledelt, felszerelést, pokrócokat, stb. - nagy szeretettel várják az állatvédő alapítványok.


Megtekintések Dátum Mellette Ellene
8512 Megtekintések Feb 11, 2013 8 Szavazat 1 Szavazat
Options       « Vissza
Értékeld a cikket Mellette: Ellene:

BONSAI TIPP:

 Az erős napsütés a nyár velejárója de mi bonsai kedvelők ilyenkor mindig kell arra gondoljunk, hogy miközben süt Nap ne legyen vizes a lomblevelű bonsaiok levele - nehogy megégjen. Öntözzünk úgy, hogy csak a talaj legyen nedves, a lombozatot ne érje víz lehetőleg.
webáruház készítés: get!SHOP