marczika bonsai stúdió - bonsai, orchidea, tillandsia
Főoldal » Magazin » Hírek, események » Valentin - napi Országos Kisállat- és Növényvásár 2013. február 16-17., 10-18 óra

Kosár összesen:

0 Ft

Még 20.000 Ft értékű termék szükséges az ingyenes kiszállításhoz!

KATEGÓRIÁK
INFORMÁCIÓ
SAJÁT MENÜ
Magazin
Hírlevél
E-mail:*
Név:*
Gyakori keresések

Valentin - napi Országos Kisállat- és Növényvásár 2013. február 16-17., 10-18 óra

Valentin-napi Országos Kisállat- és Növényvásár 2013. február 16-17., 10-18 óra
Petőfi Csarnok – Városliget

A több mint 20 éves múltra visszatekintő, méltán nagyhírű rendezvényt idén is a Petőfi Csarnokban rendezik meg. Mi is ottleszünk Orchideáinkkal, Tillandsiáinkkal és természetesen elmaradhatatlan Bonsaijainkkal! Várunk Titeket is sok szeretettel, találkozzunk itt is!

Ismét egy darabka természet a Petőfi Csarnokban!

orszagos kisallat es novenyvasar a pecsaba, a petofi csarnokban, marczika bonsai studio bonsai orchidea tillandsia

2013 februárjában, a Valentin-napot követő hétvégén ismét megrendezik az Országos Kisállat- és Növényvásárt. A már több mint két évtizedes múltra visszatekintő rendezvény, a kisállatok és növények megunhatatlan, színes kavalkádja gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt tartalmas, élményekben gazdag programot ígér.

Valódi dzsungellel várnak minden kedves érdeklődőt. Ízelítőül a rendezvény kínálatából:

Minnesotai törpemalac-show, siklók, gekkók, hörcsögök, lepkék, díszbaromfik, ásványok, sündisznók, kaktuszok, madárpókok, tengerimalacok, papagájok, törpe- és óriásnyulak, kutyák, macskák, orchideák, díszmadarak, lepkék, kígyók, kaméleonok, rágcsálók, mókusok, sáskák, görények, galambok, egzotikus dísznövények, pozsgások, bonsai, vízinövények, teknősök, akváriumok, terráriumok, siklók, csigák, stb.

Idén első alkalommal trópusi hüllő-bemutatóval és állatsimogatóval is várjuk vendégeinket: óriásgyíkok, kígyók, siklók, leopárdgekkók, madárpókok, szakállas agamák kerülnek bemutatásra.

Valamennyi, fent felsorolt állat és növény gondozásához, tartásához szükséges eledel, tápszer, valamint felszerelés megvásárolható a rendezvény helyszínén, továbbá ingyenes állatorvosi szaktanácsadás is áll a vendégek rendelkezésére.

A rendezvény időtartama alatt ingyenes játszóházzal, arcfestéssel, kézműves foglalkozásokkal várják a gyermekeket.

Továbbra is nagy figyelmet szentel a rendezvény az elárvult állatoknak is, remélve, hogy sok-sok kutya és cica talál majd szerető gazdára.
A segíteni kész látogatók adományait is – elsősorban eledelt, felszerelést, pokrócokat, stb. - nagy szeretettel várják az állatvédő alapítványok.


Megtekintések Dátum Mellette Ellene
7339 Megtekintések Feb 11, 2013 8 Szavazat 1 Szavazat
Options       « Vissza
Értékeld a cikket Mellette: Ellene:

BONSAI TIPP:

 A beltéri bonsai fáknak a téli időszakban is sok fényre van szüksége. Helyezzük az ablakhoz a lehető legközelebb de a radiátortól azért tartsunk egy kis távolságot velük. Figyeljünk az öntözésükre ilyenkor is. Fontos, hogy ne locsoljuk túl őket de ne is hagyjuk kiszáradni őket. Tápanyagot csak nagyon keveset adjunk, hogy tudjon pihenni a növény tavaszig.
webáruház készítés: get!SHOP