marczika bonsai stúdió - bonsai, orchidea, tillandsia
Főoldal » Magazin » Hírlevél » MARCZIKA BONSAI STÚDIÓ – 2012.- JÚLIUSI HÍRLEVÉL

Kosár összesen:

0 Ft

Még 20.000 Ft értékű termék szükséges az ingyenes kiszállításhoz!

KATEGÓRIÁK
INFORMÁCIÓ
SAJÁT MENÜ
Magazin
Hírlevél
E-mail:*
Név:*
Gyakori keresések

MARCZIKA BONSAI STÚDIÓ – 2012.- JÚLIUSI HÍRLEVÉL

MARCZIKA BONSAI STÚDIÓ – 2012.- JÚLIUSI HÍRLEVÉL

 

JÚLIUSI TIPPEK: A nyár eddigi része változékony időjárást hozott. Hol melegen süt a nap, hol esik az eső. A párásabb, csapadékosabb napok Tillandsiáinknak legalább annyira kedveznek, mint bonsaiainknak. Akinek van rá módja, félárnyékos  vagy árnyékos helyre ki is teheti Tillandsiáit, szoba bonsaijait, ilyen időben könnyebben is hozzá szoknak a szabadhoz növényeink. Csapadékos idő esetén is fontos, hogy az öntözésre figyeljünk. A kisebb növények ilyenkor is hamarabb száradhatnak ki, de a túlöntözés is ennek az időszaknak a problémája.

MERÍTÉS:

A NÖVÉNYHÁZ ÉS A KERT

A Marczika Bonsai Stúdió kültéri Bonsaijai a helyükre kerültek már, a Tillandsiák is élvezik a napfénnyel való közvetlen érintkezést. Felfüggesztett Tillandsiák sora várja látogatóinkat. Az óriási Tillandsia duratiiktól, usenoidesektől, a komplet ionantha telepektől az apróbb retortákon és  caeruleákon át, crocaták és számtalan más növényi „unikumok” ékesítik kínálatunkat és persze növényházunk kertjét. Már csak a látvány miatt is érdemes ellátogatni hozzánk!

ÚJDONSÁGAINK WEBÁRUHÁZUNKBAN!

Új kategóriát nyitottunk bonsai kínálatunkban „BONSAI ÚJDONSÁGAINK” címmel : http://www.bonsaistudio.hu/bonsai-ujdonsagaink/

Ebben a hónapban akciós a három részes bonsai szerszám készlet, webáruházunk főoldalán megtekinthetitek: http://www.bonsaistudio.hu/

Új tipusú akadama készlettel is tudunk szolgálni, melyet a bonsait tartóknak épp úgy ajánlunk, mint akvaristáknak, terraristáknak:  http://www.bonsaistudio.hu/akadama-bonsai-ulteto-kozeg-14-l---hard-quality--normal-szemcsenagysagu/

ISMÉT JAPÁN NAPOK!

Hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Fővám téri Vásárcsarnokban a Japán Napok kulturális rendezvény. Július 5. - én kezdődik és július 7. – ig tart ez a programokban és látnivalókban gazdag kulturális rendezvény, mely a Japán kultúra iránt érdeklődőket tartja izgalomban. A Nagyvásárcsarnok fő utcáján lehetnek részesei a Japán kultúra szépségeinek, érdekességeinek a látogatók. Díjtalan belépéssel lehet részt venni az eseményen, mi ott leszünk, gyertek el ti is! ( Fővám téri Vásárcsarnok, 1093 Budapest, Vámház körút 1-3. )

BONSAI, BONSAI, BONSAI!

Beltéren tartható bonsaiok széles választéka és több száz újonnan érkezett bonsai került ki növényasztalainkra. Bonsai előanyag kínálatunk is terítékre került, a különböző Pinus parviflorák, Juniperusok, közt nem egy újdonságot találhattok.

FRISSEN ÉRKEZETT JAPÁNBÓL!

Japánból érkezett bonsaiok, bonsai tápanyagok és akadama újdonságok várnak titeket. Érdemes ellátogatni hozzánk, mert holnaptól lehet válogatni és vásárolni belőlük!

 

AZ ÖRÖK ORCHIDEÁK !

Orchideáink folyamatosan és tömegesen virágoznak továbbra is, kellemes illatukkal teremtve különleges hangulatot maguk körül. Gyertek nézzétek meg saját szemetekkel!

 kétszáras phalaenopsis a marczika bonsai studiobol

 

 

MEGHOSSZABBÍTOTT AKCIÓ!

Az óriási érdeklődésnek köszönhetően, ebben a hónapban is az Ulmus parvifolia 20 S – Kínai szil : 20 cm-es tálba ültetett hajlított törzsű bonsai, csak 4800 Ft!

 kínai szil bonsai akció a marczika bonsai studióban

http://www.bonsaistudio.hu/ulmus-parvifolia--k-nai-szil--20s--20-cm-es-talban-/

 

Címünk a régi : 2030 Érd, Napvirág u. 4 – 2. Tel.: + 36 23 375 – 094 Mobil: + 36 30 948 3695! Várunk mindenkit sok szeretettel a következő nyitvatartási időben:

H - P: 08:00 - 17:00

Szo - Vas: 09:00 - 14:00

 Ettől eltérő időpont esetén telefonos egyeztetés szükséges!

 

ÚJRA VAN NYEREMÉNYJÁTÉK!

Júliusban is a szokásos 3 kérdést kell megválaszolni a játékban való részvételhez.

Regisztrálj ha még nem tetted meg, lépj be és azonnal látni fogod a kérdéseket a

www.bonsaistudio.hu/user/   oldalon, ahol egy kis nézelődéssel, olvasgatással a helyes válaszokra is rátalálhatsz !

 A júliusi nyeremény a képen látható, 

 

 marczika bonsai studio nyereményjáték nyereménye egy ficus retusa bonsai

 

Ficus retusa - Gumifa 15 S : 15 cm-es  tálba ültetett hajlított törzsű bonsai, beltérben tartható.

http://www.bonsaistudio.hu/ficus-retusa--gumifa-15s--15cm--es-talban-/ 

A nyeremény értéke : 3500 Ft !

Sorsolás: július 31.

Továbbra is minden beltéri bonsai mellé ajándék tápanyagot adunk!

Személyes átvétel esetén minden beltéri bonsai növény és Bonsai ajándék csomag árából 10% kedvezmény jár!

Blogunk továbbra is folyamatosan frissül, érdemes felkeresni. Itt megnézhetitek fotóinkat , melyeket folyamatosan nyíló Orchideáinkról, virágzó Tillandsiákról, bonsaiokról és bonsai alakításokról készítünk nap mint nap :  www.marczikakertblog.blogspot.com  .

Kellemes időtöltést hozzá!

Továbbra is keressetek minket a facebookon, ahol folyamatosan bővülő fényképalbumainkat is megtekinthetitek és tájékozódhattok eseményeinkről, híreinkről!


Megtekintések Dátum Mellette Ellene
9706 Megtekintések Jul 4, 2012 1 Szavazat 1 Szavazat
Options       « Vissza
Értékeld a cikket Mellette: Ellene:

BONSAI TIPP:

 Ebben az időszakban ugyan változékony még az idő de már láthatóan megnövekedett a kültéri bonsaiok vízigénye. Az öntözésre már a nyári viszonylatban kell gondolni és ez azt is jelenti, hogy tápozhatjuk is őket már bőséggel.
webáruház készítés: get!SHOP