marczika bonsai stúdió - bonsai, orchidea, tillandsia
Főoldal » Magazin » Hírek, események » Bonsai kiállítás Székesfehérváron

Kosár összesen:

0 Ft

Még 20.000 Ft értékű termék szükséges az ingyenes kiszállításhoz!

KATEGÓRIÁK
INFORMÁCIÓ
SAJÁT MENÜ
Magazin
Hírlevél
E-mail:*
Név:*
Gyakori keresések

Bonsai kiállítás Székesfehérváron

XXXII. EBA & ESA ANNUAL CONVENTION

NEMZETKÖZI BONSAI ÉS SUISEKI KIÁLLÍTÁS SZÉKESFEHÉRVÁRON

 

eba european bonsai association bonsai exhibition szekesfehervar hungary

Nemzetközi bonsai és suiseki kiállítást rendez a Magyar Bonsai Szövetség Székesfehérváron 2016. MÁJUS 20 - 22. között. A kiállítás aktualitását az adja, hogy az európai bonsai szövetség és az európai suiseki szövetség, a European Bonsai Association és a European Suiseki Association közös konvencióját minden évben megrendezik valamely tagország területén és annak országos szövetsége rendezésében.

Ez azzal jár együtt, hogy a konvenció ideje alatt megtekinthető egy a közönség számára is nyílvános és látogatható európai rangú bonsai és suiseki kiállítás. A bonsai matuzsálemektől a legkisebb bonsaiokig lehet látni különlegesebbnél különlegesebb kompozíciókat - az évszakra való tekintettel sok esetben virágzó állapotban.

Természetesen ahogyan egy ilyen pazar rendezvényen lenni szokott és ahogyan a több mint harminc éves gyakorlattól várható, a kiállítások mellett lesznek bonsai alakítási/készítési bemutatók és sok más a Japán kultúrával kapcsolatos esemény/bemutató.

Igen kellemes kikapcsolódási lehetőség a hétvégére akár családoknak, akár pároknak, baráti társaságoknak és persze végül, de nem utolsó sorban bonsai kedvelőknek!

Gyertek el ti is, Székesfehérvár nincsen olyan messze és könnyen megközelíthető, ráadásul a gyönyörű óvárosi részben lesz mindez, találkozzunk ott!

TUDTAD?

Lesz bonsai vásárlási lehetőség is, keressétek a Marczika Bonsai Stúdió standját és persze keressétek a bonsai fáinkat a kiállításban is, már rendre készülnek fel a bemutatásra! ;)

A RENDEZVÉNY HIVATALOS HONLAPJÁT ÉS A RÉSZLETEKET ITT ÉRED EL!


Megtekintések Dátum Mellette Ellene
7111 Megtekintések May 6, 2016 0 Szavazat 0 Szavazat
Options       « Vissza
Értékeld a cikket Mellette: Ellene:

BONSAI TIPP:

 A beltéri bonsai fáknak a téli időszakban is sok fényre van szüksége. Helyezzük az ablakhoz a lehető legközelebb de a radiátortól azért tartsunk egy kis távolságot velük. Figyeljünk az öntözésükre ilyenkor is. Fontos, hogy ne locsoljuk túl őket de ne is hagyjuk kiszáradni őket. Tápanyagot csak nagyon keveset adjunk, hogy tudjon pihenni a növény tavaszig.
webáruház készítés: get!SHOP