marczika bonsai stúdió - bonsai, orchidea, tillandsia
Főoldal » Magazin » Hírek, események » Bonsai kiállítás Székesfehérváron

Kosár összesen:

0 Ft

Még 20.000 Ft értékű termék szükséges az ingyenes kiszállításhoz!

KATEGÓRIÁK
INFORMÁCIÓ
SAJÁT MENÜ
Magazin
Hírlevél
E-mail:*
Név:*
Gyakori keresések

Bonsai kiállítás Székesfehérváron

XXXII. EBA & ESA ANNUAL CONVENTION

NEMZETKÖZI BONSAI ÉS SUISEKI KIÁLLÍTÁS SZÉKESFEHÉRVÁRON

 

eba european bonsai association bonsai exhibition szekesfehervar hungary

Nemzetközi bonsai és suiseki kiállítást rendez a Magyar Bonsai Szövetség Székesfehérváron 2016. MÁJUS 20 - 22. között. A kiállítás aktualitását az adja, hogy az európai bonsai szövetség és az európai suiseki szövetség, a European Bonsai Association és a European Suiseki Association közös konvencióját minden évben megrendezik valamely tagország területén és annak országos szövetsége rendezésében.

Ez azzal jár együtt, hogy a konvenció ideje alatt megtekinthető egy a közönség számára is nyílvános és látogatható európai rangú bonsai és suiseki kiállítás. A bonsai matuzsálemektől a legkisebb bonsaiokig lehet látni különlegesebbnél különlegesebb kompozíciókat - az évszakra való tekintettel sok esetben virágzó állapotban.

Természetesen ahogyan egy ilyen pazar rendezvényen lenni szokott és ahogyan a több mint harminc éves gyakorlattól várható, a kiállítások mellett lesznek bonsai alakítási/készítési bemutatók és sok más a Japán kultúrával kapcsolatos esemény/bemutató.

Igen kellemes kikapcsolódási lehetőség a hétvégére akár családoknak, akár pároknak, baráti társaságoknak és persze végül, de nem utolsó sorban bonsai kedvelőknek!

Gyertek el ti is, Székesfehérvár nincsen olyan messze és könnyen megközelíthető, ráadásul a gyönyörű óvárosi részben lesz mindez, találkozzunk ott!

TUDTAD?

Lesz bonsai vásárlási lehetőség is, keressétek a Marczika Bonsai Stúdió standját és persze keressétek a bonsai fáinkat a kiállításban is, már rendre készülnek fel a bemutatásra! ;)

A RENDEZVÉNY HIVATALOS HONLAPJÁT ÉS A RÉSZLETEKET ITT ÉRED EL!


Megtekintések Dátum Mellette Ellene
8245 Megtekintések May 6, 2016 0 Szavazat 0 Szavazat
Options       « Vissza
Értékeld a cikket Mellette: Ellene:

BONSAI TIPP:

 Ebben az időszakban ugyan változékony még az idő de már láthatóan megnövekedett a kültéri bonsaiok vízigénye. Az öntözésre már a nyári viszonylatban kell gondolni és ez azt is jelenti, hogy tápozhatjuk is őket már bőséggel.
webáruház készítés: get!SHOP