marczika bonsai stúdió - bonsai, orchidea, tillandsia
Főoldal » Magazin » GY.I.K. (Gyakran Ismételt Kérdések) » Mi a helyzet a párologtaó betétes bonsai asztallal?

Kosár összesen:

0 Ft

Még 20.000 Ft értékű termék szükséges az ingyenes kiszállításhoz!

KATEGÓRIÁK
INFORMÁCIÓ
SAJÁT MENÜ
Magazin
Hírlevél
E-mail:*
Név:*
Gyakori keresések

Mi a helyzet a párologtaó betétes bonsai asztallal?

Sokak számára jelent nehézséget, hogy egy száraz levegőjű lakásban hogyan tudják megemelni a párát - legalább a növény közvetlen közelében - például egy érzékenyebb növény számára. Ehhez ad segítséget a párologtató betétes bonsai asztal.

A párologtató betétes bonsai asztal a bonsai kompozíciókhoz és bonsai kiállítási egységekhez használatos bonsai asztalok és a bonsai alátétek ötvözésével készült / alakult ki. Megkönyíti a beltéren való bonsai tartást azzal a tulajdonságával, hogy a belső tálca feltölthető agyag granulátummal, láva granulátummal, vagy akváriumi kaviccsal. A közegre vizet töltve párolgás alakul ki, mely a növény lombját segíti a szárazabb környezet könnyebb elviselésében. A kivehető betét könnyen tisztítható és cserélhető benne a párologtató közeg szükség esetén.

Segítségével dekoratívabb módon tarthatjuk a szobabonsait, mely hangulatosabb és dizájnosabb elemévé válik otthonunknak.

 

Bonsai asztal - párologtató betéttel 01.

Bonsai asztal - párologtató betéttel 01.

Bonsai asztal - párologtató betéttel 01.}


Megtekintések Dátum Mellette Ellene
7753 Megtekintések Dec 29, 2015 0 Szavazat 0 Szavazat
Options       « Vissza
Értékeld a cikket Mellette: Ellene:

BONSAI TIPP:

 Ilyenkor már ne adjunk tápanyagot a kültéri bonsaioknak. A lassan változó időjárásnak megfelelően törekedjünk egy kiegyensúlyozott öntözésre - különösen, hogy viszonylag csapadékos szeptember várható.
webáruház készítés: get!SHOP