marczika bonsai stúdió - bonsai, orchidea, tillandsia
Főoldal » Magazin » GY.I.K. (Gyakran Ismételt Kérdések) » Mi a helyzet a párologtaó betétes bonsai asztallal?

Kosár összesen:

0 Ft

Még 20.000 Ft értékű termék szükséges az ingyenes kiszállításhoz!

KATEGÓRIÁK
INFORMÁCIÓ
SAJÁT MENÜ
Magazin
Hírlevél
E-mail:*
Név:*
Gyakori keresések

Mi a helyzet a párologtaó betétes bonsai asztallal?

Sokak számára jelent nehézséget, hogy egy száraz levegőjű lakásban hogyan tudják megemelni a párát - legalább a növény közvetlen közelében - például egy érzékenyebb növény számára. Ehhez ad segítséget a párologtató betétes bonsai asztal.

A párologtató betétes bonsai asztal a bonsai kompozíciókhoz és bonsai kiállítási egységekhez használatos bonsai asztalok és a bonsai alátétek ötvözésével készült / alakult ki. Megkönyíti a beltéren való bonsai tartást azzal a tulajdonságával, hogy a belső tálca feltölthető agyag granulátummal, láva granulátummal, vagy akváriumi kaviccsal. A közegre vizet töltve párolgás alakul ki, mely a növény lombját segíti a szárazabb környezet könnyebb elviselésében. A kivehető betét könnyen tisztítható és cserélhető benne a párologtató közeg szükség esetén.

Segítségével dekoratívabb módon tarthatjuk a szobabonsait, mely hangulatosabb és dizájnosabb elemévé válik otthonunknak.

 

Bonsai asztal - párologtató betéttel 01.

Bonsai asztal - párologtató betéttel 01.

Bonsai asztal - párologtató betéttel 01.}


Megtekintések Dátum Mellette Ellene
7099 Megtekintések Dec 29, 2015 0 Szavazat 0 Szavazat
Options       « Vissza
Értékeld a cikket Mellette: Ellene:

BONSAI TIPP:

 A beltéri bonsai fáknak a téli időszakban is sok fényre van szüksége. Helyezzük az ablakhoz a lehető legközelebb de a radiátortól azért tartsunk egy kis távolságot velük. Figyeljünk az öntözésükre ilyenkor is. Fontos, hogy ne locsoljuk túl őket de ne is hagyjuk kiszáradni őket. Tápanyagot csak nagyon keveset adjunk, hogy tudjon pihenni a növény tavaszig.
webáruház készítés: get!SHOP