marczika bonsai stúdió - bonsai, orchidea, tillandsia
Főoldal » Magazin » Hírlevél » Marczika Bonsai Stúdió - 2015. novemberi hírlevél 2.

Kosár összesen:

0 Ft

Még 20.000 Ft értékű termék szükséges az ingyenes kiszállításhoz!

KATEGÓRIÁK
INFORMÁCIÓ
SAJÁT MENÜ
Magazin
Hírlevél
E-mail:*
Név:*
Gyakori keresések

Marczika Bonsai Stúdió - 2015. novemberi hírlevél 2.

exclusive bonsaiok top quality bonsai es high quality bonsai a marczika bonsai kerteszet kinalatabol minosegi kulonleges bonsai fak vasarlasi lehetosege szallitasa

 

Közeledik a tél és közeledik a január. Bonsaiosok közt tudva levő, ha január - akkor NOELANDERS TROPHY!

Európa talán legnagyobb és egyik legismertebb bonsai show - ja minden évben megrendezésre kerül Belgiumban. Nem véletlenül rendezik januárban a tél közepén a kiállítást. Ilyenkor a lombhullató fák megmutatják ágrendszerüket és fantasztikusabbnál fantasztikusabb részleteik is jól láthatóvá válnak. A méltán nagy hírű és kiérdemelt rangú bonsai kiállítás a látványosságok mellett bővelkedik programokban és jeles bonsai alakítókban. Apropó bonsai alakítók! Az idei - NOELANDERS TROPHY XVII. - rendezvényen szereplő bonsai demonstrátorok közül csak pár név: Taiga Urushibata (JP), Koi Hiramatsu (JP), Mauro Stemberger (IT)...

noelanders trophy exhibition and bonsai show traders marczika bonsai sudio

 

A 2016 január 23 - 24 - között megrendezett trophy a fantasztikus show mellett, a rendezvény idejére óriási "bonsai market" - et rendez be. Idén mi is ott leszünk, ha már tudod, hogy eljössz vagy csak később döntesz úgy, hogy megnézed Európa egyik legszebb bonsai kiállítását, akkor keress minket a "bonsai sales area" - ban. Miről ismersz meg minket? Keresd a Marczika Bonsai Stúdió molinóját!


Már elérhető az új marczika.hu ! Elindult a Marczika Kft. megújult weboldala, ahol megtekinthetitek a kertészet teljes profilját. A bonsai - orchidea - tillandsia termesztés és kereskedelem mellett megismerhetitek kertészet technológiai kínálatunkat! A weblapra eljuthattok a képre vagy IDE kattintva!

marczika bonsai orchidea tillandsia kertészet es webaruhaz


    

Marczika Bonsai Stúdió

Keress minket a facebookon is!

 

marczika bonsai studio facebook oldala es blogja


Megtekintések Dátum Mellette Ellene
6046 Megtekintések Nov 13, 2015 0 Szavazat 0 Szavazat
Options       « Vissza
Értékeld a cikket Mellette: Ellene:

BONSAI TIPP:

 A beltéri bonsai fáknak a téli időszakban is sok fényre van szüksége. Helyezzük az ablakhoz a lehető legközelebb de a radiátortól azért tartsunk egy kis távolságot velük. Figyeljünk az öntözésükre ilyenkor is. Fontos, hogy ne locsoljuk túl őket de ne is hagyjuk kiszáradni őket. Tápanyagot csak nagyon keveset adjunk, hogy tudjon pihenni a növény tavaszig.
webáruház készítés: get!SHOP