marczika bonsai stúdió - bonsai, orchidea, tillandsia
Főoldal » Bonsai » Bonsai növények » Akciós bonsai termékeink » Ulmus parvifolia - Kínai szil 15S (15 cm-es kerek dobtálban)

Kosár összesen:

0 Ft

Még 20.000 Ft értékű termék szükséges az ingyenes kiszállításhoz!

KATEGÓRIÁK
INFORMÁCIÓ
SAJÁT MENÜ
Magazin
Hírlevél
E-mail:*
Név:*
Gyakori keresések

Ulmus parvifolia - Kínai szil 15S (15 cm-es kerek dobtálban)

Árengedmény!
bruttó 11 500 Ft

14 500 Ft helyett

Elérhetőség: Elkelt Kód: 387 Nem tehető kosárba

Rendelje meg telefonon!
(30) 948-3695
(23) 375-094

Ajánlom egy ismerősömnek Kérek még több információt
Ulmus parvifolia - Kínai szil 15S (15 cm-es kerek dobtálban) További képek

Fontos szállítási információ. Kérem olvassa el!

Ulmus parvifolia - Kínai szil 15S (15 cm-es kerek dobtálban)

Ulmus parvifolia- Kínai szil

   Népszerű bonsai nevelésre alkalmas faj, minden méretre és stílusra alakítható. Származási helye Kína, Korea, Tajvan és Japán. Levelei kerekded alakúak, csipkés szélűek, méretük - fajtól illetve fajtától függően - néhány mm-től akár 30 mm-ig terjed. Érdekessége, hogy ha hűvös helyen tartjuk, lehullatja lombját, míg meleg helyen örökzöld. Dekoratív gyökérnyakat nevel.
   Hazánkban egész évben tartható szobai körülmények között és kültéren egyaránt. Beltéren télen fűtött szobában, maximum 18 ̊C fokon, világos, napos helyen tartsuk. Kültéren a téli periódusban takarást igényel. Talaja legyen mindig nedves, ezért nyáron nagy melegben naponta többszöri öntözést is igényelhet.
   Metszésekor az új hajtásokat úgy vágjuk vissza, hogy két levél maradjon meg. A levágott hajtásokat dugványozhatjuk. Évente ültessük át AKADAMA vagy FRUX bonsai földbe. A tápanyag utánpótlást BIOGOLD-dal vagy OSMOCOTE-tal végezhetjük.

kulteri bonsai outdoor bonsaj


BONSAI TIPP:

 

A nyári kánikulában ne felejtsük el az öntözést. A kültéri bonsaiok locsolásakor ügyeljünk arra, hogy a tűző napon ne legyenek vizesek a leveleik - különösen a lomblevelűeknek. Aki tudja kültéren tartni a beltéri bonsai fáit nyáron, az bátran tegye ki (a növény igényeinek megfelelően félárnyékba vagy napra) mert a növény megerősödik és szebben fejlődik a szabadban.


webáruház készítés: get!SHOP