marczika bonsai stúdió - bonsai, orchidea, tillandsia
Főoldal » Bonsai » Bonsai növények » Beltéri bonsaiok » Narancsjázmin bonsai - Murraya paniculata 03.

Kosár összesen:

0 Ft

Még 20.000 Ft értékű termék szükséges az ingyenes kiszállításhoz!

KATEGÓRIÁK
INFORMÁCIÓ
SAJÁT MENÜ
Magazin
Hírlevél
E-mail:*
Név:*
Gyakori keresések

Narancsjázmin bonsai - Murraya paniculata 03.

Nettó ár:
115 582 Ft

Bruttó ár: 146 790 Ft

Elérhetőség: Elkelt Kód: 1291 Nem tehető kosárba

Rendelje meg telefonon!
(30) 948-3695
(23) 375-094

Ajánlom egy ismerősömnek Kérek még több információt
Narancsjázmin bonsai - Murraya paniculata 03. További képek Narancsjázmin bonsai - Murraya paniculata 03. Narancsjázmin bonsai - Murraya paniculata 03. Narancsjázmin bonsai - Murraya paniculata 03.} Narancsjázmin bonsai - Murraya paniculata 03.} Narancsjázmin bonsai - Murraya paniculata 03.} Narancsjázmin bonsai - Murraya paniculata 03.}

Fontos szállítási információ. Kérem olvassa el!

Narancsjázmin bonsai - Murraya paniculata 03.

Narancsjázmin bonsai - Murraya paniculata 03.

Indiából és Dél-Kínából származó örökzöld cserje, mely hazájában kisebb fává nő. Megtalálható még Ceylon- és Jáva szigetén, valamint az Atlanti-óceáni szigeteken is. Kimondottan szobanövény, időnkénti permetezéssel napsütötte ablakban érzi igazán jól magát, de a nyári tűző naptól óvjuk. Öntözésre nem túl kényes, de az erőteljes kiszáradást nem viseli el.
Törzse jellegzetes, egészen világos drapp színű, finoman barázdált. Összetett levelei 3-9 ovális, körte alakú levélkéből állnak. A levelek merevek, kissé bőrszerűek, fényesek. Fonákjuk sima, kissé világosabb. A levelek összegyűrve egy kicsit aromásak. Évente többször (2-4) nagy tömegben ötszirmú, fehér virágokat hoz, melyek egy napig nyílnak és kellemes, intenzív illatot terjesztenek. Zöld termései éréskor pirosra színeződnek, egy vagy két magot tartalmaznak, melyek jól csíráznak. A magoncok kedvező körülmények esetén, már néhány hónapos korban virágot hoznak.
Az ágak egész évben hajlékonyak, jól drótozhatóak és jól megtartják alakjukat. A legtöbb stílusra alakítható, kis mérettől egészen a nagy méretig. Kétévente ajánlatos átültetni Akadamába vagy bonsai föld keverékbe. Tápozzuk BIOGOLD vagy OSMOCOTE táppal.

Hasonló termékek

BONSAI TIPP:

Itt a június. Vele együtt megjött a meleg és az erős napsütés. Érdemes fokozottan figyelni az öntözésre és a helyes tápozásra.

Tudtad? A beltéri bonsaiok szeretnek kint "nyaralni". Ha kiteszed az erkélyre, a teraszra vagy a kertbe beltéri bonsai fáidat, fantasztikus fejlődéssel hálálják meg. ;)

webáruház készítés: get!SHOP