marczika bonsai stúdió - bonsai, orchidea, tillandsia
Főoldal » Bonsai » Bonsai növények » Beltéri bonsaiok » Narancsjázmin bonsai - Murraya paniculata 03.

Kosár összesen:

0 Ft

Még 20.000 Ft értékű termék szükséges az ingyenes kiszállításhoz!

KATEGÓRIÁK
INFORMÁCIÓ
SAJÁT MENÜ
Magazin
Hírlevél
E-mail:*
Név:*
Gyakori keresések

Narancsjázmin bonsai - Murraya paniculata 03.

Nettó ár:
115 582 Ft

Bruttó ár: 146 790 Ft

Elérhetőség: Rendelhető Kód: 1291 cumpara

Rendelje meg telefonon!
(30) 948-3695
(23) 375-094

Ajánlom egy ismerősömnek Kérek még több információt
Narancsjázmin bonsai - Murraya paniculata 03. További képek Narancsjázmin bonsai - Murraya paniculata 03. Narancsjázmin bonsai - Murraya paniculata 03. Narancsjázmin bonsai - Murraya paniculata 03.} Narancsjázmin bonsai - Murraya paniculata 03.} Narancsjázmin bonsai - Murraya paniculata 03.} Narancsjázmin bonsai - Murraya paniculata 03.}

Fontos szállítási információ. Kérem olvassa el!

Narancsjázmin bonsai - Murraya paniculata 03.

Narancsjázmin bonsai - Murraya paniculata 03.

Indiából és Dél-Kínából származó örökzöld cserje, mely hazájában kisebb fává nő. Megtalálható még Ceylon- és Jáva szigetén, valamint az Atlanti-óceáni szigeteken is. Kimondottan szobanövény, időnkénti permetezéssel napsütötte ablakban érzi igazán jól magát, de a nyári tűző naptól óvjuk. Öntözésre nem túl kényes, de az erőteljes kiszáradást nem viseli el.
Törzse jellegzetes, egészen világos drapp színű, finoman barázdált. Összetett levelei 3-9 ovális, körte alakú levélkéből állnak. A levelek merevek, kissé bőrszerűek, fényesek. Fonákjuk sima, kissé világosabb. A levelek összegyűrve egy kicsit aromásak. Évente többször (2-4) nagy tömegben ötszirmú, fehér virágokat hoz, melyek egy napig nyílnak és kellemes, intenzív illatot terjesztenek. Zöld termései éréskor pirosra színeződnek, egy vagy két magot tartalmaznak, melyek jól csíráznak. A magoncok kedvező körülmények esetén, már néhány hónapos korban virágot hoznak.
Az ágak egész évben hajlékonyak, jól drótozhatóak és jól megtartják alakjukat. A legtöbb stílusra alakítható, kis mérettől egészen a nagy méretig. Kétévente ajánlatos átültetni Akadamába vagy bonsai föld keverékbe. Tápozzuk BIOGOLD vagy OSMOCOTE táppal.

Hasonló termékek

BONSAI TIPP:

Itt a tél és vele együtt a kültéri bonsaiosok kényszerpihenője is. Mit is, mit is, mit is tegyünk ilyenkor? Locsolni nem nagyon kell, metszeni sem, tápozni sem, alakítani se nagyon kéne, átültetni sem... De akkor mit?

Gondolkodjunk... Meg van-e mindenünk? Gyűjtögessünk tavaszra ezt-azt. Akadamát, Biogoldot, bonsai szerszámokat, stb...

Vagy: Olvassunk, böngésszünk cikkek közt és szakirodalmak sorai között. Nézzünk posztokat a bonsai blogokban és a közösségi médiában. Nem is lesz olyan rossz ez a tél! ;)

webáruház készítés: get!SHOP