marczika bonsai stúdió - bonsai, orchidea, tillandsia
Főoldal » Tillandsia » Broméliák cserépben » Bromelia vriesea

Kosár összesen:

0 Ft

Még 20.000 Ft értékű termék szükséges az ingyenes kiszállításhoz!

KATEGÓRIÁK
INFORMÁCIÓ
SAJÁT MENÜ
Magazin
Hírlevél
E-mail:*
Név:*
Gyakori keresések

Bromelia vriesea

Nettó ár:
1 181 Ft

Bruttó ár: 1 500 Ft

Elérhetőség: Rendelhető Kód: 1106 cumpara

Rendelje meg telefonon!
(30) 948-3695
(23) 375-094

Ajánlom egy ismerősömnek Kérek még több információt
Bromelia vriesea További képek Bromelia vriesea

Fontos szállítási információ. Kérem olvassa el!

Bromelia vriesea

Bromelia vriesea:

Nem csak dekoratív és szép növény, de néhány apró trükk ismeretében könnyedén tarthatjuk, sőt, szaporíthatjuk is! Érdemes ablak közelébe tenni, szereti a fényes, de tűző napsütéstől mentes helyet. Figyeljünk arra, hogy két öntözés között kicsit kiszáradjon az ültetőközeg (de ne hagyjuk annyira kiszáradni, hogy az ültetőanyag elváljon a cseréptől- illetve moha ültetőközeg esetén, hogy teljesen kivilágosodjon a színe). Az öntözés leggyorsabb módja, ha növényünket 1-2 percre bemártjuk egy megfelelően magas, vízzel töltött edénybe, így nemcsak az ültetőanyag tudja a szükséges mennyiségű nedvességet felszívni.
Díszítő értékét virágzati fellevelek adják, melyek az elvirágzást követően is sokáig megőrzik szépségüket. Maguk a virágok kicsik, lilák. A teljes elvirágzás után rendszerint sarjakat (kis növényeket) nevel, melyek az anyanövény méretét elérve virágzásnak indulnak.

Hasonló termékek

BONSAI TIPP:

A bonsaiok átültetésénél legyen gondunk az elegendő mennyiségű bonsai talajokra. Nincs nagyobb bosszúság, mint mikor ültetés közben bizonyul kevésnek a talaj... Gondoljunk rá, hogy az átültetést követően két - három hétnyi pihenőt hagyjunk a növény gyökerének a tápozás előtt.

webáruház készítés: get!SHOP